URGENT

La Festa Major de Sant Genís ja és aquí

Compartiu aquesta història

Un any més, Palafolls celebra la festa del seu patró amb activitats per a tothom. L’organitza un any més l’Associació de veïns de Sant Genís de Palafolls i, tal com indica Teresa Salichs, la seva presidenta, tenen moltes ganes de poder celebrar la festa de nou. I, és que, després de dos anys aturats a causa de la pandèmia, enguany toca tornar a la normalitat encara que els costi. És per això, diu, que han preparat tot un seguit d’activitats aptes per a tots els públics.

Demà dijous 25, és a dir, el dia de Sant Genís, es durà a terme l’Ofici Solemne a l’església de Sant Genís a partir de les 12:30h. Seguidament, la Coral Palatiolo i la Cobla Palafolls actuaran per amenitzar la resta de l’espai. I a la nit, concretament a les 20h serà el torn de les havaneres amb rom cremat a càrrec de Les Anxovetes. 

La tarda de divendres 26 seguiran les activitats. La primera de totes elles són els jocs de fusta tradicionals a partir de les 17h. A les 19h es farà la xocolatada i la jornada finalitzarà amb Xavier Salicrú qui ens xerrarà sobre l’origen de Sant Genís a les 20h.  Finalment, dissabte 27 finalitzarà la Festa Major de Sant Genís amb el sopar popular i el ball a càrrec del Duet Atènia. 

La majoria dels actes se celebraran al local social del poble. Per més informació, podeu contactar amb l’Associació de veïns trucant al número 638.95.45.57

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics