Pineda celebra la Festa Major

Cartell de la Festa Major de Pineda 2022
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tret de sortida es donarà avui amb el Pregó i acabarà dilluns amb el Castell de Focs d’Artifici. Entre les novetats destacades d’aquest any cal nomenar la tradicional sessió de Serenata. I, és que, enguany es farà sense fila reservada per les autoritats, així tot l’aforament estarà a disposició de la població. Els dies 27 i 29 d’agost, la zona verda i la zona blava seran gratuïtes per tothom. A més, cal afegir que el recinte firal estarà obert fins al dia 29. 

Enguany les tradicionals ofrenes de les entitats al Sant Patró del municipi, la repicada de campanes i l’encesa del campanar de Santa Maria estaran acompanyades per una batucada, el correfoc i la música a Plaça Espanya. 

La programació d’aquest 2022 presenta moltes propostes variades. Hi haurà activitats tradicionals, com la cantada d’havaneres; activitats familiars, com el concert de Xics’n’Roll; i activitats juvenils, com són les Barraques que estaran obertes de 22h a 05h de la matinada. 

Un any més, tothom qui vulgui podrà aconseguir una samarreta de la Festa Major amb el cartell d’aquesta edició estampat en ella. Es podran adquirir durant la Festa Major al punt d’informació FM, situat a la plaça de les Mèlies en horari de 10h a 14h i de 18h a 21h. Recordem que tota la recaptació de la venda de samarretes es destinarà a la lluita contra el càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Per més informació podeu consultar el programa de Festa Major al web de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics