URGENT

Comença l’última setmana per gaudir de la piscina municipal

Compartiu aquesta història

Després de dos mesos oberta a tota la població, la piscina municipal tanca les seves portes i acomiada l’estiu. Ho farà aquest diumenge, dia 4 de setembre, amb una jornada de portes obertes.

Així és com, qui vulgui aprofitar aquests últims dies de piscina podrà fer-ho des de les 10h fins a les 19h. Recordem que aquest any el pagament de l’entrada s’ha de fer mitjançant una màquina expenedora que només accepta efectiu o amb bitllets a la piscina i amb targeta a l’Ajuntament. 

Recordem, també, que els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult i que l’aforament seguirà limitat a 350 persones mentre la gespa creix. 

Tot i que encara no hi ha dades concretes, Sònia González, regidora d’esports, valora positivament la resposta que ha tingut la piscina enguany. Sobretot el curs de natació que l’ajuntament va organitzar del 18 de juliol al 12 d’agost. 

Juntament amb el tancament de la piscina, també finalitzarà el servei de BiblioPiscina que ha estat actiu tot el mes d’agost. Aquest ha permès la lectura de revistes i contes infantils, entre altres, a tots els banyistes que s’hi acostaven.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics