URGENT

L’Ajuntament de Pineda i el Consell de Joves lamenten els fets ocorreguts aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Així ho han explicat al comunicat oficial que han penjat a les seves xarxes social. I, és que, dissabte a la nit es va haver de suspendre un dels concerts de festa major que s’havien programat a causa de l’allau de persones que va intentar entrar al recinte.

Dissabte estava prevista la Summer Moguda de la mà de DJ Juan Carlos & LJ Charlie. El problema radica quan, un cop arribat a l’aforament màxim determinat pel Pla d’Autoprotecció, l’organització va decidir regular l’entrada. En aquell moment, un gran nombre de persones va intentar accedir al recinte per la força provocant una situació elevada de risc. Així és com l’organització va decidir suspendre l’acte per garantir la seguretat de tots els assistents a les Barrakes 2022.

Tot i això, des del consistori i des del Consell de Joves, agraeixen la comprensió dels assistents davant la situació i la ràpida actuació dels cossos de seguretat que van evitar problemes majors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics