URGENT

Èxit de participació en la 23a Trobada de Gegants de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte Blanes va recuperar l’ambient de festa omplint els carrers del nucli històric després d’haver-ho fet ja fa una setmana amb la Festa dels Copatrons. Així és com, la trobada gegantera va celebrar els 30 anys del bateig dels gegants de Blanes, en Gastó i na Caterina. 

En total, van participar més de 150 persones. Tot i que s’esperaven moltes més que no van assistir-hi a causa d’algunes restriccions per la COVID. Enguany han participat de la cercavila sis entitats diferents, com les colles de Balsareny, Caldes de Malavella, El Masnou i Viladrau, entre altres. 

Com és tradicional, la trobada va començar a les sis de la tarda amb la ‘Plantada de Gegants’, tot just abans de l’inici de la cercavila que va finalitzar el seu recorregut a la Plaça dels Països Catalans. Allà les colles van ballar, una d’elles la de Viladrau, que era la primera vegada que visitava Blanes. 

Un cop acabats els balls, es va lliurar un record a totes les entitats i colles que hi van participar. Després van ballar col·lectivament totes les colles i es va posar punt final a la celebració amb un sopar de germanor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics