El cel de Palafolls s’omple d’estels per Festa Major

Foto: Univers Quark
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Comença el compte enrere per la Festa Major i ja s’estan ultimant els detalls per algunes de les activitats que l’Ajuntament ha organitzat.  La primera d’elles, es farà demà a la nit al Castell. I, és que, tothom qui vulgui està convidat a l’observació del cel que ha preparat l’empresa de divulgació astronòmica Univers Quark. 

Segons explica Joan Pujol, un dels membres d’Univers Quark, la intenció és observar el cel estrellat de Palafolls mentre s’explica què és el que s’està veient. 

L’activitat es farà al Castell i, tal com indica Pujol, aquest és un entorn amb una visió intensa del cel. Tot i que Palafolls és un municipi on hi ha contaminació lumínica, Univers Quark compensarà aquesta contaminació amb un sistema de càmeres que donaran foscor a l’entorn. 

Malgrat que la previsió meteorològica és incerta, de moment es manté l’activitat al Castell. Tot i això, l’Ajuntament actualitzarà la informació a les seves xarxes socials durant la jornada de demà si hi ha algun canvi al respecte. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics