URGENT

Primer dia d’escola pels professors de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest matí, els professors de les escoles i institut de Palafolls han tornat a la rutina després de les vacances d’estiu. Una jornada que ha començat amb ganes i amb incertesa sobre què passarà aquest nou curs 2022/23. Pel que fa a l’Escola Ferreries, comença aquest curs amb tots els professors a punt. Enguany, compten amb algunes cares noves i d’altres conegudes que han tornat al centre després d’un temps. 

Encara que dilluns comença el curs oficialment, els professors i sindicats segueixen reclamant millores en el sistema educatiu. En aquest sentit, la cap d’estudis de l’escola, Ana Miranda, indica que ha sigut un jornada que ha servit per fer un primer contacte i que no han parlat concretament del tema. Avui s’han centrat en preparat la tornada a l’escola dels alumnes.

En el cas de l’Institut Font del Ferro, el seu director, Jordi Busquets, explica que la jornada d’avui s’ha desenvolupat amb normalitat. I que ja ho tenen tot a punt per la tornada a l’escola dels alumnes el dimecres. Enguany podran fer-ho sense cap tipus de restricció a causa de la Covid, en aquest sentit, Busquets celebra poder tornar a la normalitat.

Recordem que dilluns tornen a l’escola els alumnes de primària i que dimecres ho faran els de secundària i cicles formatius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics