Falla la tercera licitació del bar del casal d’avis

Ahir finalitzava el termini de presentació d’ofertes per fer-se càrrec del bar. Aquest era el tercer intent per trobar un responsable, després que en cap dels dos anteriors s’hi presentés ningú.  Però, per tercera vegada, ningú s’ha presentat a la licitació per fer-se càrrec del bar del casal d’avis de Palafolls. 

L’Ajuntament va introduir millores a la segona licitació per intentar captar algún interessat, però sembla que aquest tercer cop segueixen sense atraure possibles licitadors.  De moment, se seguirà suplint la manca amb màquines expenedores de begudes calentes. 

Des del consistori informen que, de moment, no es plantegen seguir endavant amb la licitació. Actualment, resten a l’espera de poder reunir-se i decidir de quina forma es pot trobar una solució a aquests resultats. 

Recordem que el bar està tancat des de l’1 de gener, quan l’anterior adjudicatari va decidir trencar el contracte amb l’Ajuntament dos anys després d’encarregar-se del servei. En els últims 10 anys el bar ha tingut, almenys, 5 concessionaris diferents que han marxat per diversos motius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics