URGENT

Èxit de participació al casal d’estiu

Compartiu aquesta història

Després de dos mesos, l’Ajuntament dóna per finalitzat el casal d’estiu municipal i ho fa amb una valoració positiva després que hi hagin participat més de 280 nens i nenes. 

Els més petits de Palafolls han pogut gaudir de diversos tipus d’activitats i han conegut algunes de les entitats del municipi al llarg dels mesos de juliol i agost. Tot i això, la regidora d’Educació, Susanna Pla, ha volgut destacar, d’entre totes,  l’activitat compartida que han realitzat amb la Colla Gegantera per il·lustrar la 14a Trobada Gegantera de Palafolls. 

Pel que fa a la resposta de les famílies, Pla considera que totes estan contentes amb el resultat d’aquest estiu. A més, ha volgut agrair la confiança de totes elles i la feina conjunta que s’ha fet per tal de millorar l’organització del casal. 

Al llarg d’aquests mesos, els infants de Palafolls han gaudit d’acampades; tallers d’educació viària; visites a la piscina o a Can Batlle, entre d’altres. També, els han visitat alguns membres de la Colla Gegantera i de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics