URGENT

Primeres activitats de la Festa Major de Palafolls

Compartiu aquesta història

Tot i que aquesta nit comencen els actes de Festa Major, les celebracions s’allargaran tot el cap de setmana per donar la benvinguda a la festa. Aquest diumenge Palafolls podrà gaudir d’una jornada plena d’actes tradicionals.

Al matí, les activitats es concentraran al Parc Joaquim Ruyra. D’una banda, es farà la tradicional Trobada de Puntaires a partir de les 10h. D’altra banda, a les 13h començarà la Botifarrada que organitza cada any la Penya Barcelonista. 

A la tarda serà el torn de la Diada Castellera a càrrec dels Maduixots. Començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la gespa del Casal d’Avis.  En aquest sentit, la Cap de Colla dels Maduixots, Andrea Almenta, ha informat encara que no tenen clars els objectius de la jornada, portaran diversos tipus de castells de sis. A més, destaca que la intenció de l’exhibició serà ‘tocar el cel’ i demostrar a tothom que són una família. 

La setmana vinent ja serà el torn de la projecció del documental ‘Los últimos de la Mejana, rebeldía y esperanza’ de Patxi Uriz, el dilluns a les 19h. I, dimarts, la ruta de patrimoni arquitectònic serà l’última activitat abans d’encetar oficiament la Festa Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics