URGENT

Palafolls celebra la 14a Trobada de Gegants

Compartiu aquesta història

Es farà aquest dissabte a partir de les 11 del matí i es podrà gaudir d’activitats pels més petits, juntament amb la Plantada, la Cercavila i la Ballada Final. 

Durant tota la jornada els gegants estaran presents a Palafolls. I, és que, la Colla Gegantera ha organitzat diverses activitats perquè tothom pugui gaudir de la trobada. A partir de les 11 del matí s’ha preparat un taller de manualitats al Parc Joaquim Ruyra, concretament a les moreres, al costat de la gespa. Aquest any, també s’ha incorporat un taller de ball per ballar amb els gegantons un cop acabin la manualitat. 

A la tarda serà el torn de les activitats tradicionals. A 2/4 de 6 començarà tot l’espectacle amb la Plantada de Gegants, una hora més tard marxaran en Cercavila pel municipi i, ja a les 20h faran el ball final, juntament amb l’entrega d’obsequis. Així ho detalla el Cap de Colla dels Gegants de Palafolls, Xavier Salicrú.

Enguany, entre les novetats que s’hi presenten, s’ha de destacar el cartell. Aquest s’ha creat a partir dels dibuixos que els nens del casal d’estiu van presentar. De tots ells, es van escollir quatre guanyadors per il·lustrar els rètols de la trobada. 

Finalment, Salicrú confessa que les expectatives són molt altes després d’aquests dos anys sense normalitat i espera que el temps els permeti celebrar l’acte. Enguany podran fer una cercavila amb completa normalitat i aquesta és una de les raons per les quals han convidat més colles que anys enrere. Les colles que visitaran Palafolls són la de Calella, L’Esquirol, Gualba, Llàntia de Mataró, Malgrat, St. Hilari i St. Pol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics