Tordera impulsa ‘Comprar a Tordera té premi’

Foto: AJ. Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb aquesta nova iniciativa, el municipi veí té la intenció de fomentar el consum local. Ho farà a partir del tercer trimestre d’aquest any mitjançant el sorteig de targetes moneder. 

Aquesta vegada, l’Ajuntament de Tordera donarà 25.000 euros als establiments locals que participen a la campanya. Enguany, la campanya es dividirà en dues fases i se sortejaran 500 targetes valorades en 50 euros cadascuna. La primera fase es durà a terme entre el 5 i el 18 de setembre. 

Podran participar-hi totes les persones que facin compres als establiments de la campanya, introduïnt les seves dades mitjançant un codi QR que trobaran a les botigues. El sorteig de les 250 primeres targetes es farà el 21 de setembre i es podran utilitzar fins al dia 31 d’octubre. 

La segona fase es realitzarà al mes de novembre, tot coincidint amb la campanya de Nadal i se sortejaran les 250 targetes restants. 

Recordem que aquesta campanya es va iniciar el 2020 amb l’objectiu de promoure el comerç local i ajudar tots els comerços i serveis que van quedar afectats a causa de la COVID-19.  La campanya també es va realitzar el 2021 i, en total, s’han destinat 125.000 euros directes al comerç local de Tordera. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics