URGENT

Tordera impulsa ‘Comprar a Tordera té premi’

Compartiu aquesta història

Amb aquesta nova iniciativa, el municipi veí té la intenció de fomentar el consum local. Ho farà a partir del tercer trimestre d’aquest any mitjançant el sorteig de targetes moneder. 

Aquesta vegada, l’Ajuntament de Tordera donarà 25.000 euros als establiments locals que participen a la campanya. Enguany, la campanya es dividirà en dues fases i se sortejaran 500 targetes valorades en 50 euros cadascuna. La primera fase es durà a terme entre el 5 i el 18 de setembre. 

Podran participar-hi totes les persones que facin compres als establiments de la campanya, introduïnt les seves dades mitjançant un codi QR que trobaran a les botigues. El sorteig de les 250 primeres targetes es farà el 21 de setembre i es podran utilitzar fins al dia 31 d’octubre. 

La segona fase es realitzarà al mes de novembre, tot coincidint amb la campanya de Nadal i se sortejaran les 250 targetes restants. 

Recordem que aquesta campanya es va iniciar el 2020 amb l’objectiu de promoure el comerç local i ajudar tots els comerços i serveis que van quedar afectats a causa de la COVID-19.  La campanya també es va realitzar el 2021 i, en total, s’han destinat 125.000 euros directes al comerç local de Tordera. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics