URGENT

Augmenten un 12’4% les sol·licituds d’ajuts de menjador escolar al Maresme

Compartiu aquesta història

Les famílies ja ho tenen tot a punt per a l’inici del curs escolar i el CCM també. Tal com va fer el curs passat, el Consell Comarcal ha accelerat la revisió de les sol·licituds d’ajuts de menjador escolar i, és que, aquest any han augmentat un 12’4%. En aquest sentit, ja s’ha fet un primer atorgament per valor de 6.254.385’67 euros; una xifra que supera en un 4’5% la que es va atorgar el curs passat.

En total, el Consell Comarcal del Maresme ha rebut 11.751 sol·licituds d’ajuts de menjador escolar i ja s’han resolt 9.348, és a dir, el 79’55% del total. D’aquestes, s’han concedit 7.600 i s’han denegat 1.748 per diverses raons, entre les quals destaca superar el llindar màxim establert a les bases de la convocatòria. 

Tot i això, recordem que les famílies que no estiguin d’acord amb la resolució, poden presentar una reclamació fins al 2 de novembre de forma telemàtica i del 6 de setembre al 31 d’octubre de forma presencial. 

Pel que fa al servei de transport escolar, enguany queda cobert amb 78 rutes. D’aquestes, 44 es faran amb autobusos i 34 amb taxis que, concretament, traslladaran els alumnes amb necessitats educatives especials als centres educatius que compten amb un SIEI (Suport Intensiu Escolarització Inclusiva). Amb aquestes rutes es cobriran un total de 1.105 estudiants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics