Augmenta la venda de llenya per por a una pujada de preus

Foto: Llenyes Fonts
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Davant l’augment del preu dels carburants i les matèries primeres, entre altres, els compradors de llenya estan sent més previsors que mai. És per aquest motiu que des de les empreses del sector, han notat un augment considerable en la demanda d’aquest producte. Aquesta demanda no és factible actualment, ja que no hi ha suficient oferta per abastir el mercat. Així ens ho ha explicat Ramon Fontrodona, propietari de Llenyes Fonts a Palafolls. 

Afegeix que el preu de la llenya ha arribat a apujar fins a un 20% respecte l’any passat. Però, tal com indica Fontrodona, no només ha incrementat el preu de la matèria primera, sinó que també ho ha fet el dels transportistes, entre d’altres. Tot i això, també lamenta que els productors de la llenya són els que surten més malparats i, és que ells només reben una petita part del total. 

En el seu cas, assegura que ja estan preparant unes 200 tonelades de llenya, juntament amb les quasi 200 que tenen llestes per vendre. Encara, però, els falten unes quantes tonelades més per abastir tothom que els està demanant llenya. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics