Finalitza el 4rt cicle de Cinema als Barris de Blanes

Foto: Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’un estiu ple de projeccions cinematogràfiques, Blanes s’acomiada del cicle ‘Cinema als Barris’ aquesta setmana. Per fer-ho, celebrarà dues darreres sessions que tindran lloc aquesta nit i demà. 

Aquestes seran les dues projeccions que s’han hagut d’ajornar durant el cicle a causa de la pluja, és a dir, ‘Doctor Dolittle’ que es farà aquesta nit a Can Borrell i ‘La Patrulla Canina’ que es projectarà a Mas Enlaire. 

Com que el curs escolar ja ha començat, s’ha decidit avançar l’horari de projecció de les dues sessions. Així, ambdues es faran a 2/4 de 9 de la nit enlloc de les 10h.

Al llarg de tot l’estiu, Blanes ha presentat diverses pel·lícules als seus barris, entre elles hi ha ‘Bebé Jefazo, negocios de familia’, ‘En guerra con mi abuelo’, o ‘Raya, l’últim drac’. L’activitat l’organitza el Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Enguany ha sigut la quarta edició no consecutiva i cada any s’ha repetit pel gran èxit que tenen les projeccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics