Continuen les accions dels veïns del Carrer Ramon Turró

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’AVV Palafolls Centre ha organitzat una concentració a la cruïlla Costa Brava amb Ramon Turró. La intenció és solidaritzar-se amb els veïns afectats pels canvis en la circulació que l’Ajuntament ha fet al Carrer Ramon Turró.

Tal com explica Joan Ramírez des de l’AVV Palafolls Centre, la concentració és un acte de protesta contra les modificacions viàries de l’Ajuntament de Palafolls. Malgrat l’ajuntament coneix la seves queixes, per ells és una forma de reafirmar el seu descontentament amb els canvis introduïts i amb la gestió del consistori.

Recordem que la solució que ha proposat l’ajuntament és la realització d’una consulta la segona quinzena de setembre. En aquest sentit, Ramírez explica que han demanat formar part del recompte de vots. Aquesta demanda no es fa per falta de confiança, sinó perquè els agradaria formar part del procés.

Finalment, esperen que el govern faci alguna cosa al respecte. En cas contrari, seguiran organitzant accions de protesta en contra aquests canvis a la circulació en els carrers de Palafolls. La concentració es farà divendres 16 de setembre a les 19h, com dèiem, a la cruïlla Costa Brava amb Ramon Turró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics