S’obren les inscripcions per participar al grup de teatre ‘La quarta finestra’

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest setembre, tothom qui vulgui pot formar part del grup de teatre de Palafolls ‘La quarta finestra’. Els interessats podran introduïr-se dins el món del teatre i descobrir què és el que se sent interpretant els diferents personatges. Hi haurà tres grups, l’infantil, el juvenil i el d’adults, per tant, tothom hi té cabuda.  Tal com indica, Pili Jiménez, directora del grup, la intenció és fer-ho d’una forma lúdica que permeti els participants posar-se davant un escenari i actuar. 

Tot i que la intenció és aconseguir que els participants actuïn, Jiménez indica que tot dependrà del grup. En aquest sentit, és feina de tots fer un treball intern que permeti escoltar-se i saber quines són les necessitats del conjunt.

Les inscripcions van obrir-se fa uns dies i restaran obertes fins el proper 15 de setembre. Per més informació sobre els horaris i les inscripcions podeu enviar un correu electrònic a laquartafinestra@gmail.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics