URGENT

El Consorci de Promoció Turística engega una campanya per promoure el turisme de reunions a la comarca

Compartiu aquesta història

El turisme MICE, per les seves sigles en anglès ‘Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions’ és un sector que creix any rere any. En el cas del Maresme, hi ha una gran varietat d’ofertes per totes les necessitats d’aquells que el practiquen. I, també, un gran nombre d’activitats per fer en equip després de les reunions.

Així és com, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha engegat una campanya emmarcada en la seva aposta per aquest turisme de congressos i reunions. Una de les accions que ha fet és la creació d’un vídeo en diferents idiomes que mostra tot el que pot oferir la comarca en relació a aquest turisme. 

Tot i que, aquesta no és una aposta nova del Consorci, sinó que ja portes uns quants anys treballant-hi. L’any 2021, per exemple, es va crear la web Maresme Events on es recopila tota la oferta MICE de la comarca. Aquesta web, juntament amb el vídeo, té la intenció de donar visibilitat a les empreses i serveis que estan apostant per aquest segment del turisme al Maresme.

La nostra comarca té tot tipus d’allotjaments, auditoris i serveis, entre altres, que es relacionen amb el turisme de reunions. Dins aquestes propostes també s’inclouen activitats ‘after the meeting’, o després de la trobada, que fomenten la cohesió de grup. D’aquestes en tenim ben a prop algunes, per exemple, al camí de la Tordera es pot volar en ultralleugers i ser pilot per un dia, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics