Continuen els actes de Festa Major a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els actes no s’aturen i, és que, aquesta tarda a les 19h Rikus serà l’encarregat del concert infantil a l’escenari de la pista annexa al Palauet. A les 21h la Batucada farà una cercavila de percussió a càrrec dels Diablesfolls i les colles convidades, just abans de l’inici del Correfoc a dos quarts de 10h. Així ho ha indicat el cap de colla dels Diables, Pau Jambou

A les 21h, també podrem gaudir dels Sopars a la fresca. Recordem que enguany tornen després de dos anys sense poder visitar Palafolls. I, com sempre, hi trobareu les parades de Poppi, Les Valls d’Ax, Senegal i Polònia, entre altres. 

Per exemple, en el cas d’Ax-les-Thermes, podreu trobar una gran varietat de productes propis, com formatges, paté o vi. Ens n’ha donat més detalls Clodette, una de les components de la delegació d’Ax-les-Thermes.

La festa seguirà amb l’AlterFesta a partir de les 23h. Aquesta nit serà el torn de Ardéria, Tapeo Sound System i DJ Rambla. Demà, serà el torn de la Marató del Banc de Sang que estarà tot el dia a l’Escola MID. Tot i això, és necessari demanar cita prèvia per participar. A la tarda, l’Esplai El Pas organitza la tradicional Gimcana de Festa Major, a partir de les 17h a la Gespa del Casal d’Avis. 

A les 19:30h hi haurà Concert de l’Orquestra Selvatana a l’escenari de la pista annexa al Palauet. A les 23h començarà el ball de l’orquestra que coincidirà amb l’inici, també, dels concerts de l’AlterFesta. Dissabte, els encarregats d’amenitzar la nit de barraques seran Agua Salada, Juantxo Skalari & La Rude Band i Pirat’s Sound Sistema.

Diumenge, acabaran les celebracions de festa major. L’acte final serà la hissada de la Senyera a les 12h del migdia al Casal d’avis amb el punt final de les sardanes amb la Cobla Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics