URGENT

L’Ajuntament lamenta i denuncia els fets LGTBIQ+fòbics ocorreguts a Barraques

Compartiu aquesta història

La matinada de dijous a divendres, un grup d’assistents als concerts de l’AlterFesta va començar a increpar els grups convidats i altres participants amb missatges LGTBIQ+fòbics. L’organització va actuar el més ràpid possible per aturar aquest episodi, tot i això l’Ajuntament ha volgut condemnar els fets ocorreguts.

A banda d’escriure un comunicat oficial, ahir a la nit es va llegir, just abans de l’inici de l’AlterFesta. En ell, el consistori condemna els fets i dona tot el seu suport als tres grups musicals que hi van actuar. A banda d’això, l’Ajuntament assegura que es compromet a continuar treballant pel respecte a totes les persones i per la tolerància zero cap a qualsevol agressió masclista, sexista o LGTBIQ+fòbica.

Finalment, el consistori ha agraït el suport que es va rebre en tot moment per part de les entitats i el Punt Lila. A més, de la seva implicació per aconseguir unes festes lliures i segures per tothom.

Manifest publicat per l’Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics