L’Ajuntament activa l’enquesta de valoració de la Festa Major 2022

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, la regidoria de Participació Ciutadana ha publicat l’enquesta de valoració de la Festa Major. La intenció és que la població opini sobre els aspectes més destacats de la festa. Enguany, però, presenta novetats respecte l’any passat i, és que, els palafollencs podran evaluar tot el conjunt de celebracions després de dos anys plens de limitacions a causa de la Covid. 

L’enquesta funciona de la següent manera. La ciutadania ha de valorar de l’1 al 4 les activitats en les que ha participat i, en les que no ho ha fet, simplement ha d’indicar-ho. Al final del qüestionari, també hi ha un espai lliure on es poden proposar millores o canvis de cara la propera FM. 

Per accedir a l’enquesta, simplement cal entrar al web de l’Ajuntament on hi trobareu tota la informació. El període de votació s’allargarà fins al proper diumenge 25 de setembre i els resultats es publicaran pocs dies després. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics