Novartis invertirà 63 MEUR a la planta de Palafolls

Planta de Novartis a Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així va anunciar-ho el grup suís en un comunicat on detalla que l’objectiu de les inversions és millorar la capacitat productiva i la innovació de les plantes de Novartis a Espanya. 

L’empresa Novartis ha fet un estudi de tot el seu portfolio de productes. En el cas dels antibiòtics estèrils, han decidit concentrar tota la producció a la planta de Palafolls. Així ho explica Marta Cardellach, directora de la planta de Palafolls i la de Les Franqueses del Vallès.

Aquesta decisió implica que entre 2024 i 2025 la planta hagi implantat unes millores tècniques que permetran fabricar els antibiòtics estèrils de la marca. Cardellach explica que, de cara l’any vinent, començaran a arribar tots els equips necessaris per seguir endavant amb la fabricació. Tot i això, confessa que aquest és un canvi molt gran, per tant, encara falta que les autoritats sanitàries dels diferents païssos l’acceptin.

Aquesta inversió també permetrà crear,només a Palafolls, uns 65 llocs de treball. Però aquesta ampliació arribarà fins als 84, tenint en compte que Novartis també farà una inversió de 12’9 MEUR a Castellanos de Moriscos a Salamanca.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics