Palafolls presenta la primera Festa de l’Esport

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha presentat aquest matí en roda de premsa com serà la primera Festa de l’Esport que acollirà el municipi. Aquesta és una de les primeres accions que s’han dut a terme des que es va crear el Consell de l’Esport i l’objectiu principal és posar en valor la feina que fan els esportistes palafollencs. N’ha donat més detalls Sònia Gonzàlez, regidora d’esports.

Tal com indica la regidora, hi haurà dos tipus de guardons i, és que les entitats esportives han pogut nominar dues persones. D’una banda, a nivell personal i per la implicació a l’entitat. I, d’altra banda, a nivell esportiu, ja sigui com a equip o personalment. A més, paral·lelament s’ha permès la nominació d’esportistes que per diverses raons no entrenen al municipi però que són de Palafolls.

La data que s’ha triat per homenatjar els esportistes de Palafolls és aquest proper dissabte 17 de setembre a les 19h al Teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics