URGENT

La Comissió d’Agermanament valora positivament el retorn dels Sopars a la Fresca

Compartiu aquesta història

Després de dos anys sense poder-se realitzar a causa de la pandèmia, els Sopars a la Fresca van tornar a omplir la plaça de Les Valls d’Ax durant la Festa Major. 

Des de Ràdio Palafolls hem volgut parlar amb els seus organitzadors i, d’aquesta forma, que ens fessin una valoració de la tornada al municipi d’una activitat tan tradicional com aquesta.  Des de la Comissió valoren molt positivament el resultat final de l’acte. Tal com indiquen David Delgado, president de l’entitat, i Esther Torrent, membre de la comissió, no hi ha hagut cap incident destacable, sinó que tot el contrari.

Tot i això, sí que han volgut destacar un dels problemes previs amb el que s’han trobat. I, és que, enguany s’ha hagut d’organitzar tot a correcuita, a banda de tota la burocràcia nova que també s’ha hagut d’omplir.

Malgrat aquesta petita trava inicial, celebren l’èxit de l’acte i agraeixen la col·laboració de tots els voluntaris que han format part d’aquesta activitat i la voluntat de tothom per fer que tot hagi sortit sense incidents.

Després de tres dies intensos sense parar de treballar, de forma directa o indirecta, pels Sopars a la Fresca, ara toca descansar. Així ho indiquen des de la Comissió, tot i que afegeixen que després del petit descans, tornaran a la càrrega per començar a preparar els Sopars a la Fresca de l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics