Fem Circ organitza una extraescolar de teatre per als infants de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat palafollenca inaugura aquest nou curs amb ganes i, és que, enguany els petits de Palafolls podran endinsar-se en el món del circ. Cada dimarts, Fem Circ estarà a l’escola Mas Prats oferint una introducció a tot allò que té a veure amb el circ. Així ho ha explicat Júlia Peña, que és una de les organitzadores.

Les inscripcions ja estan obertes i encara queden unes quantes places disponibles per participar-hi. Segons indica Peña, si veuen que més gent vol iniciar-se en el circ, es plantejarien afegir una monitora més i augmentarien el nombre de places.

Tothom qui estigui interessat en participar, pot enviar un mail a l’adreça info@femcirc.com o posant-se en contacte amb les escoles de Palafolls, tant Les Ferreries com Mas Prats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics