Fem Circ organitza una extraescolar de teatre per als infants de Palafolls

L’entitat palafollenca inaugura aquest nou curs amb ganes i, és que, enguany els petits de Palafolls podran endinsar-se en el món del circ. Cada dimarts, Fem Circ estarà a l’escola Mas Prats oferint una introducció a tot allò que té a veure amb el circ. Així ho ha explicat Júlia Peña, que és una de les organitzadores.

Les inscripcions ja estan obertes i encara queden unes quantes places disponibles per participar-hi. Segons indica Peña, si veuen que més gent vol iniciar-se en el circ, es plantejarien afegir una monitora més i augmentarien el nombre de places.

Tothom qui estigui interessat en participar, pot enviar un mail a l’adreça info@femcirc.com o posant-se en contacte amb les escoles de Palafolls, tant Les Ferreries com Mas Prats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics