URGENT

L’Ajuntament de Malgrat posa en marxa una campanya de sensibilització per prevenir la contaminació marina

Compartiu aquesta història

Porta per títol “Aquí comença el mar” i es tracta d’una petita acció de conscienciació ciutadana per sensibilitzar que el mar no comença a la platja, sinó que ho fa molt abans i que hem d’evitar embrutar-lo. 

Dilluns van començar les accions. La primera de totes va ser un taller organitzat per la Regidoria de Medi Ambient amb els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ramon Turró. Aquest consistia en fer una il·lustració marina que ajudes a conscienciar sobre la necessitat de protegir els mars i oceans, juntament amb la seva fauna i flora. Els alumnes, a més, van poder comptar amb la presència de la il·lustradora naturalista Victoria Cataldo qui va enseñar-los a dibuixar alguns dels animals de la fauna marina. 

A banda d’això, els alumnes de Malgrat participaran en la creació de plaques informatives que es col·locaran als embornals del poble amb el missatge “ Aquí comença el mar”. I, és que, el mar realment comença als embornals de cada municipi. És per això que la Regidoria de Medi Ambient del municipi veí ha volgut posar l’accent en la prevenció de la contaminació marina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics