URGENT

Palafolls prepara la Setmana Europea de la Mobilitat

Compartiu aquesta història

Dijous 22 de setembre es commemora el Dia Internacional sense cotxes dins la Setmana Europea de la Mobilitat. Palafolls, com cada any, s’uneix a la iniciativa i ha preparat diverses activitats per celebrar la jornada. 

L’objectiu de les propostes que s’han preparat és fomentar anar a peu a l’escola, amb bicicleta o amb patinet per evitar agafar el cotxe i col·laborar de forma sostenible amb el medi ambient. Així ho ha explicat Sabina Guerrero, tècnica auxiliar de la Biblioteca de Palafolls, que dona suport a l’activitat organitzada per l’àrea d’Educació i Policia Local, en declaracions al programa Palafolls En Xarxa de Ràdio Palafolls.

Un any més, Palafolls aposta per una de les activitats que més èxit tenen. Per tant, de nou, el municipi participarà amb l’activitat ‘Anem Caminant a l’Escola’. Guerrero explica que, per animar els alumnes de Palafolls, l’Ajuntament ha preparat uns punts de control on els marcaran una targeta per demostrar que han participat al llarg dels tres dies en aquesta activitat. Quan acabi, tothom que tingui la targeta completa rebrà un obsequi.

L’entrega d’obsequis es farà dijous 22 de setembre a la Plaça de Poppi i al Parc de les rentadores entre les 8:30 i les 8:55 per les escoles i entre les 7:30 i les 7:55 per l’Institut.  A més, durant tot el dia hi haurà bales de palla, punts de lectura, guixos per pintar i activitats d’educació vial a la cruïlla del Fòrum Palatiolo ambl’esglèsia i el Carrer Major. A la tarda, es faran audicions musicals a càrrec de l’EMMiD i tallers variats al Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics