URGENT

Blanes obre les inscripcions per als Cursos de Català per Adults

Compartiu aquesta història

Amb l’inici del nou curs escolar, Blanes ha obert el període d’inscripcions per a tots els Cursos de Català per Adults que ofereix. Ho fa a través de l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística i tots els interessats tenen temps fins al 16 de setembre per inscriure’s. 

Arran de la pandèmia, les modalitats d’aprenentatge s’han diversificat. Així és com, es faran cursos presencials, però també de manera virtual i 100% en línia. Aquesta darrera opció s’aplica als cursos de nivell superior (C2) dels que enguany hi ha molta oferta perquè es preveu que hi hagi molta demanda, sobretot per part de mestres i professors.

L’Oficina de Català de Blanes ofereix un gran ventall de cursos que cobreix tots els nivells del Marc Comú Europeu Referenciat, és a dir, l’A2, el B1 i B2 i el C1 i C2. Tots aquests seran trimestrals, el primer d’ells començarà a l’octubre i l’últim acabarà al juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics