El MiD acull l’exposició “Mira’m als ulls” de Josep Recio

Aquest divendres, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls serà l’emplçament triat per l’exposició fotogràfica de l’AFIC Blanes. Tothom qui s’acosti podrà gaudir d’un recull de retrats que Josep Recio ha fet al llarg de la seva trajectòria com aficionat a la fotografia. 

Tal com indica el propi autor, “Mira’m als ulls” és un conjunt de fotografies que van captar la mirada del personatge i que expliquen històries viscudes per l’autor.

Entre els retrats que s’hi podran trobar hi ha fotografies fetes al carrer en diversos indrets del món, com a la Índia o a Venècia, a banda de fotografies fetes en estudi. Cal afegir, a més, que els assistents estaran davant de fotografies fetes per un autor que ha participat en el Premi Catalunya 2021 de fotografia. 

La inauguració de l’exposició serà aquest divendres a les 20h al MiD. Tot i això, tothom qui vulgui podrà gaudir-la fins al 30 d’octubre. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics