URGENT

L’Associació de Veïns de Sant Lluís ja té tot a punt per les activitats d’aquest nou curs

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns es donarà el tret de sortida a totes les activitats que s’han previst. Entre l’oferta que proposen hi ha enriquiment femení, classes de guitarra, classes de flamenc i de sevillanes i el tradicional Fit-Camp que combina l’exercici amb salsa y bachata. 

A més, aquest any, s’han afegit dues activitats noves. D’una banda, es podrà gaudir de gimnàstica per gent gran. I, d’altra banda, de ball en línia. Irene López, que és presidenta de l’entitat, ens n’ha donat més detalls.

Tothom interessat pot posar-se en contacte amb l’associació a través del telèfon 623.312.696 o mitjançant l’adreça de correu electrònic avsantlluis@gmail.com. Per tal de participar de les activitats és necessari que els interessats es facin socis de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics