Finalitza l’estacionament de zona verda al barri de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de demà, ja no serà necessari acreditar-se per poder estacionar als aparcaments de zona verda del barri de Sant Lluís. Recordem que aquesta mesura es posa en vigor anualment quan comença la temporada per parc aquàtic Marineland i i incrementa el nombre de visitants al barri.

L’estacionament de zona verda permet als residents de Palafolls estacionar als espais delimitats amb una línia de color verd. Per fer-ho han d’acreditar-se amb una targeta identificativa al parabrises del vehicle.

Ara que ja ha acabat la temporada del parc aquàtic, tots els aparcaments de la zona verda passen a ser zones d’estacionament lliure. Tot i això, no es desactiven les àrees de zona blava d’estacionament limitat on cal indicar l’hora d’arribada amb un rellotge i no estacionar més d’hora i mitja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics