La Corporació de Salut del Maresme i la Selva recupera la campanya “Faig un bon ús dels protectors d’estómac?”

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La iniciativa s’emmarca en els actes que s’han preparat per commemorar el Dia Mundial de la Seguretat del Pacient. Cada 17 de setembre des de l’any 2019, l’Organització Mundial de la Salut recorda la importància de la conscienciació i del compromís mundial per millorar la seguretat del pacient i reduir els possibles danys.

Tothom prendrà algun medicament en algun moment de la seva vida i, quan ho faci, ha de fer-ho amb seguretat per evitar els danys que poden causar els medicaments que presenten algún tipus de contraindicació.

Aquests medicaments no s’han de prendre sempre. Un consum prolongat d’aquests pot tenir efectes adversos per la salut. És per això que la Corporació, juntament amb els centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut del territori, han recuperat aquesta campanya. La intenció, sobretot, és remarcar la importància del bon ús dels protectors d’estómac i sensibilitzar dels riscos que poden comportar.

Durant els propers dies, tothom qui visiti els centres de la Corporació o els centres d’atenció primària de l’ICS trobarà a les sales d’espera díptics informatius sobre com fer un bon ús d’aquests medicaments, així com càpsules informatives amb consells que podran trobar a les pantalles dels centres i a les xarxes socials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics