El grup ciclista femení de Palafolls Marmot Bike Women organitza una sortida d’iniciació al ciclisme al Castell de Palafolls

Foto: Marmot Bike Women
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup Marmot Bike Woman ja té preparada una altra sortida per aquest cap de setmana. Aquesta vegada aniran al Castell de Palafolls i, la intenció és animar més dones a participar d’un esport com és el ciclisme, tal com explica Pili Jover, creadora del grup.

Totes les dones que s’hi acostin podran conèixer més dones ciclistes dels voltants de Palafolls i de tots els nivells. Segons Jover, hi participen dones de Tordera, Blanes o Girona, entre altres.

La sortida es farà el diumenge a partir de les 8h a la Plaça de les Valls d’Ax de Palafolls. Entre les properes activitats que s’han preparat, d’aquí dos caps de setmana hi ha una sortida a Girona en bici per assistir totes juntes a la Fira de la Bicicleta. Tothom qui estigui interessat en participar a les properes sortides, pot entrar al web de la Federació Catalana de Ciclisme on hi trobaran més informació o, directament, posar-se en contacte amb elles per Instagram o Facebook buscant el perfil de Pili Jover.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics