Can Batlle presenta la nova programació de Tardor 2022

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de dilluns el Local Jove Can Batlle de Palafolls recupera la seva programació de tardor 2022 després de les vacances d’estiu i de la Festa Major. Entre els tallers que s’han preparat hi ha un de dibuix manga i un altre de suport a l’estudi. Tal com indica Albert Muñoz, tècnic de Joventut de l’Ajuntament, han volgut seguir ofertant aquests dos perquè ja estan consolidats entre els joves de Palafolls.

A banda d’aquests dos, un any més Can Batlle oferirà el taller de teles i trapezi. Muñoz indica que el primer cop que el van ofertar moltes persones s’hi van interessar. És per això que han volgut seguir oferint-lo. Segons diu, ja tenen els dos grups complets i encara hi ha molta demanda.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i això demanen que els interessats facin la inscripció per poder organitzar els tallers de la millor forma possible. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de setembre i des de Can Batlle conviden tothom interessat a assistir a alguna classe sense cap compromís. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics