Inserció Laboral de l’Ajuntament de Malgrat de Mar organitza noves formacions gratuïtes

Foto: Aj.Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tardor, la Regidoria d’Inserció Laboral engega una nova oferta de cursos de “Forma’t”. Entre la varietat d’ofertes hi ha cursos perquè els joves aprenguin a trobar feina, altres per superar proves de certificació i altres informatius per conèixer la situació del mercat laboral.

Concretament s’han preparat 6 cursos els quals són els següents: “Jove! La feina s’ha de buscar, trobar, aconseguir i mantenir” que s’adreça a joves entre 16 i 29 anys. El curs s’impartirà presencialment els dies 27 i 29 de setembre i 4 i 6 d’octubre de dos quarts de 10 a dos quarts de dues. 

“Prepara’t per a l’ACTIC bàsic” que prepararà els alumnes per superar la prova de certificació ACTIC bàsic amb garanties. El curs farà de forma presencial els dies 10, 14, 17, 19, 21, 24, 26 i 28 d’octubre des d’un quart de 10 fins a un quart d’una. D’aquesta mateixa manera també s’ha preparat la formació online “Prepara’t per l’ACTIC II”. Aquesta es farà de dilluns a dijous del 2 al 17 de novembre d’un quart de quatre a un quart de set.

També s’ha organitzat el curs “Sortides laborals actuals” el 27 d’octubre de 9 a 14. I, finalment, es faran dues formacions més. D’una banda, “Portals professionals online” que es farà presencialment el 23 de novembre d’un quart de deu fins a un quart de dues. I, d’altra banda, “L’entrevista de feina del segle XXI” que es realitzarà els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre d’un quart de deu a un quart d’una. 

Per participar en algun dels cursos, és necessari estar registrat al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. De moment, només estan obertes les preinscripcions pel curs “Jove! La feina s’ha de buscar”, el termini de sol·lictuds finalitzarà el 22 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics