Una quarantena de veïns es concentren contra els canvis de mobilitat del carrer Ramon Turró

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda, els veïns del carrer Ramon Turró van trobar-se per seguir lluitant contra els canvis de mobilitat que l’Ajuntament ha fet als carrers de Palafolls, sobretot en el seu.

L’acte estava organitzat per l’AVV Palafolls Centre qui des del primer moment ha mostrat el seu suport al conjunt de veïns del carrer Ramon Turró. D’aquesta forma, han volgut recolzar les queixes del veïnat. Així ho va destacar Joan Ramírez, president de l’entitat.

Segons indica Ramírez, consideren que el consistori vol que els canvis es quedin tal com estan malgrat les queixes dels veïns. És per això que, si tot continua igual, tenen fer altres accions de protesta.

Recordem que aquesta no és la primera vegada que els veïns del Ramon Turró organitzen alguna protesta contra aquests canvis. Fa unes setmanes els vam parlar, també, de les pancartes que han penjat a les façanes de les vivendes per mostrar el seu descontentament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics