El Centre Cívic de Malgrat obre les inscripcions per als cursos i tallers de l’últim trimestre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns s’ha obert el termini per renovar o inscriure’s a les activitats i tallers que han organitzat aquest últim trimestre de l’any. El Centre Cívic de Malgrat de Mar ha programat tallers de ceràmica i un taller de costura, cursos d’hipopressius i salut postural; de tonificació i mobilitat; de memòria i de kundalini ioga, entre altres. 

En l’àmbit lingüístic, també s’han preparat cursos d’escriptura creativa i un taller d’acollida lingüística i cultural (TALC).Però aquestes no són les úniques activitats preparades, sinó que també ofereix cursos de guitarra flamenca i de sevillanes, a banda d’un curs d’iniciació a la informàtica bàsica i un altre de fotografia. 

A més, també acull activitats relacionades amb el Voluntariat per la llengua i xerrades sobre diversos temes. Aquest tercer trimestre es faran tres sobre coneixement de l’entorn i humanístic a càrrec de Joan Piña.

El període d’inscripció o renovació estarà obert fins al 23 de setembre. Les activitats començaran a partir del 3 d’octubre i finalitzaran el 22 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics