Entra en vigor la nova normativa d’organització i funcionament de la Llar d’Infants municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat mes de juny, l’Ajuntament de Palafolls va aprovar la modificació dels articles 7 i 8 de la Normativa d’organització i funcionament de la llar d’infants municipal després que ningú presentés cap reclamació. 

Ara, ja entrat en vigor aquesta normativa. És així com, queden modificats el calendari escolar i el calendari laboral de la Llar d’Infants municipal de Palafolls. Pel que fa a l’article 7, referent al calendari laboral, el personal adscrit al servei estarà sotmès al calendari laboral de tots els treballadors de l’Ajuntament de Palafolls amb el còmput anual d’hores. Quant a la distribució dels dies laborables, coincidirà amb el calendari escolar del centre que regula l’article 8.  Els dies festius, de vacances i d’assumptes propis, es gaudiran coincidint amb els dies en què el centre estarà tancat. 

Pel que fa a l’article 8, que es refereix al calendari escolar, aquest queda determinat per l’Ordre emesa pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a cada curs escolar. 

L’excepció serà pel període de vacances d’estiu, on el servei disposa d’un calendari propi. és així com el centre quedarà tancat la segona quinzena del mes d’agost i la primera quinzena del mes de setembre, respectant en tot cas la data d’inici del curs escolar que dicti el Departament d’Educació de  la Generalitat de Catalunya.

Durant els períodes de vacances de Nadal i Setmana Santa, el servei romandrà tancat, i el tancament en aquests períodes en mai podrà ser superior als mateixos períodes de tancament dels centres d’educació primària del Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics