L’Escola de Música i Dansa enceta el nou curs amb ganes i il·lusió

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de dos anys plens de restriccions a causa de la Covid, l’Escola MiD de Palafolls torna un any més a oferir les seves classes a tothom interessat. Ho fan amb ganes, il·lusió i, sobretot, amb plena normalitat. Així ho ha explicat David Martínez, director de l’EMiD al programa Palafolls en Xarxa.

Tot i que ja tenen quasi totes les places cobertes, Martínez indica que la matrícula està oberta tot l’any. Per tant, qui estigui interessat en aprendre a tocar algun instrument pot acostar-se al MiD i provar-ho. Cal afegir a més que des de l’escola poden deixar tot tipus d’instruments perquè els provin i decideixin quin és el que més els interessa.

Finalment, no només hi ha classes obertes pels interessats en tocar algun instrument. També hi ha l’opció per totes aquelles persones interessades en la dansa. I, és que, del 19 al 23 de setembre hi haurà classes obertes a tota l’escola amb un ampli ventall de balls per a totes les edats. Tothom qui vulgui podrà gaudir de ballet, ball contemporani, hip hop i balls de saló. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics