URGENT

Blanes celebra les II Jornades Romanes Blanda-Blandae

Compartiu aquesta història

Ja està tot llest a Blanes per poder gaudir de la segona edició d’un esdeveniment que va ser un èxit a la ciutat l’any passat. Les jornades Blanda Blandae, pel nom romà de Blanes, es posaran en marxa demà a la tarda i s’allargaran tot el cap de setmana. 

Aquesta segona edició presenta novetats respecte la primera. Una de les més destacades és que ocuparà una superfície més gran al Passeig de Mar per tal d’incloure nous atractius. També, s’ha modificat la ubicació de l’escenari dels espectacles. Aquest, estarà ubicat a l’altre extrem del recinte firal respecte on estava l’any passat. Així va explicar-ho l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, al programa Palafolls en Xarxa.

L’accés al recinte firal és gratuït i hi haurà entreteniments per a tots els públics, com combats de gladiadors, visites al Jaciment Romà d’Els Padrets, xerrades històriques, espectacles, tallers, etc. Tal com indica Canosa, totes aquestes activitats s’han triat perquè els visitants tinguin la sensació d’haver retrocedit segles enrere per reviure els costums i tradicions de la societat romana que existia fa 2.000 anys a Blanes. 

Cal afegir, a més, que en aquesta ocasió es completarà la celebració amb la III Festa de l’Emplatja’t que es farà el dissabte a la tarda-vespre al costat del mar amb el concert de l’orquestra ‘La Salseta del Poble Sec’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics