Palafolls celebra el Dia Internacional Sense Cotxes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, Palafolls celebra aquesta diada que s’emmarca dins la Setmana Europea de la Mobilitat. Pel dia d’avui s’han preparat tot un seguit d’activitats que es concentraran a la cruïlla entre el Fòrum Palatiolo, l’Església de Santa Maria i el Carrer Major. 

Durant tot el dia, aquest espai de Palafolls estarà tancat al trànsit per tal que els palafollencs puguin gaudir de la jornada. A partir de les 9h del matí i fins a les 12h i haurà jocs lliures al carrer, amb monitoratge, com ara la tradicional cursa de sacs, l’estirament de corda, les curses de xurros o de big foods i les xanques adaptades. Així ho ha explicat la regidora de Educació de Palafolls, Susanna Pla.

Afegeix que, un any més, estan molt contents de la rebuda que ha tingut l’activitat ‘Anem caminant a l’escola’. Tal com indica la regidora, aquest és el tercer any que es fa des que ells estan al govern i cada any els alumnes hi participen amb més ganes. És per això que el balanç que fan des del consistori és molt positiu.

A banda d’aquestes activitats comentades anteriorment, també hi haurà punts lliures de lectura, guixos per pintar i música al Fòrum. Finalment, a partir de les 13h, coincidint amb la sortida de les escoles, el professorat de l’Escola Municipal de Música i Dansa oferirà un repertori variat i de diferents estils musicals per a tots els públics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics