L’Associació Rialles presenta la nova programació de teatre familiar a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta estarà formada per sis espectacles, entre ells destacaran la dansa, la música, la màgia i els pallassos. El primer de tots començarà el 2 d’octubre i porta per títol “Una dent sota el coixí”. El seguiran “Lumière” el 16 d’octubre; “L’Odissea del Riure Perdut” el 30 d’octubre; “40 anys de rialles” i “Joc de cadires” el 13 de novembre; La Caputxeta Vermella el 27 de novembre i, finalment, “Ara ve Nadal” el 4 de desembre. 

Com és habitual, la programació es durà a terme al Teatre de Blanes els dies programats per cada funció a les 17:30h. Tot i això, les portes s’obriran mitja hora abans de l’espectacle. Les entrades es podran comprar a la taquilla una hora abans de l’espectacle o mitjançant el portal web entràpolis.com. El preu d’aquestes és de 7 euros, amb possibilitat de descomptes, tot i que també es pot comprar el paquet de 6 espectacles per 30 euros. 

Recordem que Rialles és una associació gestionada 100% per persones voluntaries que va nèixer fa 50 anys, tot i que a Blanes no va aterrar fins fa 40 anys. La intenció dels creadors va ser donar resposta a la manca d’espectacles de caire professional pel territori en una època de grans canvis socials i culturals. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics