L’Associació Rialles presenta la nova programació de teatre familiar a Blanes

Aquesta estarà formada per sis espectacles, entre ells destacaran la dansa, la música, la màgia i els pallassos. El primer de tots començarà el 2 d’octubre i porta per títol “Una dent sota el coixí”. El seguiran “Lumière” el 16 d’octubre; “L’Odissea del Riure Perdut” el 30 d’octubre; “40 anys de rialles” i “Joc de cadires” el 13 de novembre; La Caputxeta Vermella el 27 de novembre i, finalment, “Ara ve Nadal” el 4 de desembre. 

Com és habitual, la programació es durà a terme al Teatre de Blanes els dies programats per cada funció a les 17:30h. Tot i això, les portes s’obriran mitja hora abans de l’espectacle. Les entrades es podran comprar a la taquilla una hora abans de l’espectacle o mitjançant el portal web entràpolis.com. El preu d’aquestes és de 7 euros, amb possibilitat de descomptes, tot i que també es pot comprar el paquet de 6 espectacles per 30 euros. 

Recordem que Rialles és una associació gestionada 100% per persones voluntaries que va nèixer fa 50 anys, tot i que a Blanes no va aterrar fins fa 40 anys. La intenció dels creadors va ser donar resposta a la manca d’espectacles de caire professional pel territori en una època de grans canvis socials i culturals. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics