URGENT

Palafolls comptarà amb un espai de dol dedicat als nadons al cementiri municipal

Compartiu aquesta història

Així va informar-se dijous passat en el ple del mes de setembre. Aquesta és una iniciativa que va aprovar-se fa un parell de plens i la intenció, tal com va informar la regidora Susanna Pla, és que les famílies puguin tenir un espai concret on poder homenatjar els nadons que vam acomiadar durant la gestació o els primers dies de vida. 

Actualment, el servei de jardineria de l’Ajuntament està treballant per deixar enllestit l’espai on s’ubicarà aquest espai de dol. Finalment, tal com va informar la regidora, la inauguració serà el proper 15 d’octubre coincidint amb el Dia Internacional de la Mort Gestacional i Neonatal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics