URGENT

Més d’un miler d’israelians s’interessen pel model urbanístic, turístic i agrícola de Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Un total de 1.050 israelians han visitat Santa Susanna durant els darrers mesos per conèixer com ha sigut possible aconseguir una transformació urbanística municipal que sigui compatible amb el desenvolupament turístic i el respecte i la protecció del sector agrícola. 

Fins ara, s’han acostat al municipi veí 21 grups d’unes 50 persones que pertanyen a Histadrut, que és la federació que aplega tots els sindicats d’Israel. Aquest és un col·lectiu que crea opinió al seu país i que representa una oportunitat per a Santa Susanna per donar a conèixer un model de desenvolupament que consideren que és respectuós amb el medi ambient. 

Quan acabi aquesta fase col·laborativa amb Histadrut, hauran visitat Santa Susanna unes 6.000 persones procedents del sector públic israelià de diversos àmbits com l’educatiu, el de la salut o l’econòmic.

En les seves visites, és l’alcalde, Joan Campolier, qui els explica la transformació del poble dels darrers 50 anys. De fet, Campolier els explica que la transformació que hi ha hagut fins ara a Santa Susanna i els projectes de futur amb els que treballa el poble, tenen uns elements comuns que són el respecte al medi ambient, la sostenibilitat i el progrés social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics