URGENT

Comença la vacunació de la segona dosi de record contra la Covid-19

Compartiu aquesta història

Els equips d’atenció primària de la Regió Sanitària de Girona han començat la vacunació de la segona dosi de record de la COVID-19. A banda de començar, també, amb la campanya de vacunació contra la grip. Ambdues s’estan fent de forma simultània en residències de gent gran, residents i professionals, i a les persones majors de 80 anys.

Aquesta primera fase s’està centrant en les persones més grans de 80 anys, tot i que properament se centrarà en els majors de 60 anys i a la resta de la població que compleixi els criteris per rebre la vacuna contra la COVID i/o la grip.

En el conjunt de la Regió, ahir dilluns es va començar a vacunar a les residències Sagrat Cor de Banyoles, Catalunya de Figueres, Surís de Sant Feliu de Guíxols, Germanes Hospitalàries de la Santa Creu d’Arbúcies, entre altres, i, paulatinament, la campanya s’estendrà en el conjunt del territori. 

Cal afegir, a més, que les noves vacunes que s’estan administrant estan actualitzades per fer front a les variants actuals d’òmicron, ja que s’utilitza una vacuna ambivalent amb soques adaptades a aquesta variant. 
Recordem que la Regió Sanitària de Girona inclou set comarques de la província de Girona: Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Ripollès i Selva. A banda d’alguns municipis del Maresme que són Calella, Palafolls, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna i Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics