La Biblioteca La Cooperativa de Malgrat organitza un taller de lectura en veu alta

Biblioteca La Cooperativa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es realitzarà a partir de l’octubre i té la intenció d’ensenyar a llegir en veu alta tothom qui vulgui. Segons explica Assumpta Mercader, dinamitzadora del taller, llegir en veu alta és un art i no tothom ho sap fer. Tots ens hem trobat en situacions en què qui llegia en veu alta no ho feia bé o, potser érem nosaltres mateixos qui ens equivocàvem. 

Aquest taller, pot ser ideal per persones que necessitin llegir en veu alta diàriament per la seva professió. Tot i això, Mercader el recomana a tothom, simplement per el ‘pur plaer de llegir en veu alta’.

El taller començarà el proper mes d’octubre a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar. Concretament, serà els propers dies 10, 17 i 24 d’octubre en horari de tarda, des de les 18:30 fins a les 20h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics