Els Maduixots participaran al Concurs de Castells de Tarragona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima s’ha classificat per la sessió d’aquest dissabte 1 d’octubre que es durà a terme a la Tarraco Arena Plaça. 

Aquesta és una sessió històrica pel grup maresmenc. Segons confessa la cap de colla dels Maduixots, Andrea Almenta, tenen moltes ganes de participar-hi. Tal com diu esperen gaudir molt de la diada, fer pinya amb altres colles i fer una bona sessió de castells.

El Concurs de Castells està dividit en 3 sessions (una a Torredembarra i dues a Tarragona), segons la puntuació dels castells realitzats per a cada colla entre el 2019 i el 2022. En la darrera edició celebrada, la del 2018, els Maduixots van participar en la sessió de Torredembarra, quedant en una meritòria tercera posició, després de descarregar el 5d7 i el 7d7 i de carregar el 2d7.

Enguany, els Maduixots fan una crida a totes les entitats i associacions de l’Alt Maresme i la Selva Marítima perquè els vagin a ajudar a fer pinya a Tarragona el proper dissabte 1 d’octubre. La colla ofereix transport gratuït fins a Tarragona, pícnic per a tota la jornada i una samarreta “maduixota”. La sortida serà a les 12h del migdia des de Tordera, Blanes, Palafolls, Malgrat, Santa Susanna, Pineda, Calella i Sant Pol. El Concurs comença a les 16:30h i es retornarà quan s’hagi acabat.


Les persones interessades a acompanyar-los tan sols cal que s’inscriguin contactant directament amb ells. Els poden trobar al seu local d’assaig a Pineda de Mar o via whatsapp al 636 83 41 26. A més, el dia anterior al concurs, aquest divendres 30 de setembre, duran a terme un assaig especial al seu local, a les 20:30 h, on conviden tothom a participar-hi. Oferiran beguda i botifarra, gratuït per a tots els assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics