La Generalitat obre una nova línia d’ajuts al lloguer per a gent jove

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal com ja es va anunciar a finals d’agost, el Departament de Drets Socials ha obert una nova línia d’ajuts al lloguer destinada a menors de 36 anys. A aquesta nova línia de subvencions s’hi podran acollir totes les persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús d’un habitatge o habitació. 

L’import final de l’ajut serà d’un mínim de 20 euros mensuals i d’un màxim de 250 euros. Aquests s’ajudicaran en funció dels ingressos de la persona sol·licitant, l’esforç econòmic que suposi pagar el lloguer i els preus del lloguer a la zona on visqui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics