836 persones ja han votat de forma online a la consulta sobre la mobilitat al nucli de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queda tot just una setmana per tancar les votacions de la consulta sobre la mobilitat al nucli de Palafolls i, fins ara, han votat més de 800 persones de forma telemàtica. Aquestes xifres representen una participació telemàtica de més del 10% de la població, dades que l’Ajuntament celebra.  Així ho va expressar ahir l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, al programa En Xarxa de Ràdio Palafolls. 

Pel que fa a les xifres de vots presencials, recordem que, com en qualsevol procés de votació, no es podran saber fins al moment del recompte de vots. En aquest sentit, se li va preguntar a l’alcalde sobre quines serien les següents passes un cop finalitzat de període de votació. 

Alemany va explicar que el primer pas un cop acabi la votació serà fer el recompte que estarà obert a tothom qui vulgui assistir-hi. Després, l’Ajuntament s’ha compromés a tenir en compte el resultat final, per tant, l’últim pas serà fer realitat el resultat de la consulta. 

Recordem que l’últim dia per votar és aquest diumenge 2 d’octubre. De forma presencial es podrà votar fins al 30 setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’11h a 14h i les tardes d’avui dimarts 27, dijous 29 i divendres 30 de 16h a 18h. En canvi, de forma telemàtica es podrà votar fins al 2 d’octubre a les 21h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics