URGENT

Els palafollencs majors de 80 anys que ho vulguin ja poden demanar cita per vacunar-se de la dosi de record de la COVID

Compartiu aquesta història

Fa uns dies els vam informar que s’obria el període de vacunació de la segona dosi de record de la vacuna de la Covid-19 i de la grip. 

En aquest sentit, ja està disponible la vacunació per les persones de més de 80 anys, no només als centres geriàtrics, sinó que també a les ABS corresponents. En el cas de Palafolls, totes les persones que pertanyin a l’ABS Malgrat-Palafolls i que es vulguin vacunar de la segona dosi de record de la Covid i/o de la grip, ja poden demanar cita prèvia per fer-ho.

La cita, com és habitual s’ha de demanar a través del centre d’atenció primària de forma presencial, per telèfon o a través de La Meva Salut.  No obstant, també es contactarà amb els usuaris per programar dia i hora.

Recordem que els palafollencs podran vacunar-se a partir del 7 d’octubre a la Sala Annexa al Consultori Local de Palafolls. En el cas de Malgrat de Mar, els malgratencs podran fer-ho a partir del 5 d’octubre a Can Campassol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics